Om kunstneren


Erland Knudssøn Madsen

Erland Knudssøn Madsen er født i Viborg 1942. Frem til ca. 1980 dyrkede han tillige maleriet, men har siden udelukkende beskæftiget sig med skulpturer. Erland Knudssøn Madsen bor og arbejder i Thy.

Er medlem af Kunstnersammenslutningen Kammeraterne, Jylland og Vråudstillingen. Han debuterede på KE 63, Den Frie Udstillingsbygning i København og har udstillet på en lang række museer, gallerier og kunsthaller overalt i Danmark og lejlighedsvis også i de øvrige nordiske lande, samt i Polen, Tyskland og Slovenien.

Erland Knudssøn Madsen er repræsenteret på flere danske museer bl.a. Vejle Kunstmuseum, Randers Kunstmuseum, Køge Skitsesamling, Vendsyssel Kunstmuseum og Vrå Kunstbygning. Han har solgt skulpturer til bl.a. Ny Carlsberg Fondet og Statens Kunstfond. Har i 2006 modtaget Eckersbergs Medalje og Carl Nielsens og Anne Marie Carl-Nielsens Legat i 2008. Erland Knudssøn Madsen har udført et stort antal værker til det offentlige rum i Danmark og har siden 1998 modtaget Statens Kunstfonds Livsvarige Hæderslegat.


Skulpturer af Erland Knudssøn Madsen:


Ungt sind

Vækst. Blomst. Aske

Tilbage


Skulpturpark
Sculpture Park / Skulpturenpark
Kort som PDF Map as PDF Karte als PDF
Info Home